به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ جنگهای امروز دنیا مثل سابق جنگ تن به تن نیست، بلکه جنگ؛ جنگی از راه دور است که تسلیحات در این نوع از نبرد حرف اول را میزند. در این راستا ارتشهای دنیا روی به ساختن انواع سلاحها آوردهاند که بمب خوشهای از مهمترین آنهاست.
گرانترین تانک های جهان
این اسلحه مرگبار نظامی به لطف مهندسی سطح بالا و پیچیدگیهای فاش نشده طراحی، قیمتی معادل جت های جنگنده شکاری دارد. به گزارش بازار خبر، تمامی کشورهای جهان از زمان ساخت اولین تانکها سعی کردهاند تا بهترین این وسایل جنگی را تولید کنند و در عرصه نبرد در برابر دشمنان خود پیروز شوند.
ویژگی سلاح های میکروبی
خصوصیات ایدهآل برای یک سلاح میکروبی، مسری بودن شدید، توانایی بالا، در دسترس بودن واکسن مربوطه و امکان پخش آن به صورت گاز یا گرد است. بیماریهایی که به منظور استفاده در سلاحهای میکروبی در نظر گرفته میشوند، هم به شدت مهلک هستند و هم بسیار قوی. ساخت و آمادهسازی میکروبها برای استفاده در این […]
تاریخچه سلاح های میکروبی
استفاده از سلاحهای میکروبی اقدام جدیدی نیست و پیش از قرن بیستم نیز این سلاحها به سه صورت استفاده میشد: ۱- زهرآلود کردن غذا و آب افراد با یک ماده آلوده. ۲- استفاده از موجودات میکروسکوپی، داروهای سمّی یا جانوران کشنده در سلاحهایی که به کار گرفته میشد. ۳- استفاده از بافتها و پارچههای آلوده. […]
مقدمه ای بر سلاح های میکروبی
جنگ بیولوژیک که به آن جنگ میکروبی نیز اطلاق میشود، به معنای استفاده از هرگونه ترکیب بیماری زا، اعم از باکتری و ویروس یا سموم طبیعی به عنوان سلاح جنگی و با هدف از پا در آوردن دشمن است. ..
مقدمه ای بر سلاح های شیمیایی
با هر دستاورد علمی، استفادههای درست و نادرست از آن شروع میشود و جنبههای مثبت و منفی آن، نمود عینی خواهد یافت. برخی از کشفیات علمی، به جای به¬کارگیری در رفاه جامعه، برای اهداف پلید به کار گرفته می شوند. جنگ افزارهای شیمیایی را میتوان به عنوان شرم آورترین کاربرد علم شیمی در جهان به […]
مقدمه ای بر هواپیماهای بدون سرنشین
ارتش کشورهای پیشرفتهی جهان در حال حاضر از روباتهای پرنده متفاوتی بهرهمند هستند که اغلب آنان برای انجام ماموریتهای شناسایی طراحی شدهاند. این روبات های پرنده را UAV میگویند. در اینجا به معرفی دو مدل از UAV میپردازیم. ۱)RQ-1: مدل پریدتور RQ-1 یک UAV شناسایی است که حرف R در آن مخفف واژهی شناسایی و […]
مبانی بمب های هدایت شونده
در جنگ جهانى دوم براى انهدام هدفى به اندازه آشیانه هواپیما، لازم بود دهها بمب سبک شلیک شود. اما امروزه مىتوان همین کار را با استفاده از یک بمب هدایت شونده لیزرى مانند GBU12 از یک جنگنده F-14D انجام داد.
دفاع در مقابل بمب های الکترومغناطیس
مهمات الکترومغناطیسی را میتوان به وسیله بمبهای هدایت شونده و غیر قابل هدایت، موشکهای کروز، گلولههای توپخانه و موشکهای بالستیک پرتاب نمود.. .
مبانی فن آوری بمب های الکترومغناطیس
اساس طراحی بمبهای الکترومغناطیس متفاوت است. مهمترین آنها مولد فشاری شار پمپ شده انفجاری، مولد مغناطیسی هیدرودینامیکی انفجاری و طیف گستردهای از سامانههای پرتوان میکروویو میباشد که مهمترین نمونه از دسته سوم، نوسان کننده کاتدی مجازی، موسوم به وایرکیتور است.